Állatkínzó hardcore gamer

2010. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A virginiai Bruce Jamar Walston szörnyű dolgot tett, amiért a helyi bíróság még a napokban kiszabhatja rá a remélhetőleg elrettentő erejű büntetést. Jamar, irány a böri!

A Daily News által közzétett hír szerint a szóban forgó, porszívó ügynökként pénzt kereső fiatalember a mérgét egy kis macskán töltötte ki, amikor is a kis állat átszaladva a szobán beleakadt a videójáték irányítójának zsinórjába és kihúzta azt, megszakítva ezzel Bruce játékmenetét.

Biztos dühítő lehetet a szitu, ám azt nem értem, hogy felnőtt ember ilyenkor miért nem legyint egyet és kezdi elölről ahelyett, hogy kárt tenne egy parányi életben. Az elkövető ugyanis azonnal a macska életére tört, többszöri lóbálás után a falhoz vágta a jelenlévő felesége és gyermeki szeme láttára. Brucenak nem ez volt az első agresszív fellépése, ugyanis 21 éves korában súlyos testi sértésért marasztalták el, mert alaposan helyben hagyott egy vevőt, aki elégedetlen volt a porszívó teljesítményével. Nos, remélem kap jó néhány évet, amit nálánál jóval keményebb fickók között tölthet majd el, mint házikedvenc. AMEN!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top