Galaxy Tab a 7 colos android

2010. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Úgy néz ki, hogy a gyártó az Androidos telefonjai sikerén felbuzdulva, az Apple-hez hasonlóan belefogott a tablet gyártásba, ugyanis a Galaxy Spica és a Galaxy S telefonok után érkezik a Galaxy Tab, az Android tablet.

Sajnos túl sokat nem tudunk elárulni az egyelőre csak Dél-Afrikában forgalomba kerülő tábla PC-ről, ugyanis létezése (vagy közelgő megjelenése) egy twitter üzenetben látott napvilágot. A lényeg, hogy képünk is van róla, illetve némi infót is közöl az „üzi” a kép mellett.

Az már a címből is kiderülhetett, hogy a tablet Android op. rendszert futtat majd (méghozzá 2.1-et), illetve a kijelző nagy felbontású Super Amoled és a mérete 7 colnál megáll. Néhány szóból az is kiderült, hogy a Wi-Fi mellett 3G is segíti majd az online létet. Természetesen a kezdő képernyőt – ahogy a telefonok esetében is – telepakolhatjuk majd mindenféle okos widgetekkel, melyek az egyszerű kezelést és infóhoz jutást segítik. A forgalmazást elsőként Dél-Afrikában kezdi meg a gyártó, és csak ezután kerülhet az egyéb kontinensen található boltok polcaira. A döntést nem annyira értem, mindenesetre nagyon várom a megjelenést, hogy kézbe foghassam a kicsikét.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top