Boldog szülinapot, Windows 7! - új csomag, ingyen szoftverek

2010. 10. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Na, ki mit tippel, a hazai gépek hány százalékán fut a legújabb Microsoft oprendszer így egy évvel a bemutató után? A helyes tippelő egy hátbaveregetést kap, a megfejtés és infók az újdonságokról a "Tovább" után!

Október utolsó hetében világszerte egyéves születésnapját ünnepli a Windows 7, a Microsoft eddigi legsikeresebb operációs rendszere. Népszerűsége a bemutatkozás óta töretlenül növekszik, ma a világ PC-inek 17,1 százalékán futtatnak Windows 7-et, magyarországi elterjedtsége a 18 százalékot is meghaladja. Az évforduló napján a hazai szaküzletek polcain is megjelenik a Windows 7 Family Pack, amellyel 3 PC-n frissíthető a korábban legálisan telepített Windows XP vagy Vista. Újdonság, hogy az ingyenesen használható biztonsági szoftvereket és egyéb alkalmazásokat a későbbiekben egyetlen weboldalon is elérhetik a Windows felhasználók.

A Windows 7 első születésnapja alkalmából a Microsoft Magyarország egy igazán felhasználóbarát csomagot helyezett a torta mellé. Az érdeklődők ezek után egyetlen weboldalra összegyűjtve is megtalálják a Microsoft ingyenesen elérhető szoftvereit, béta-alkalmazásait, biztonságot növelő szolgáltatásait és fejlesztési programjait.Olyan, a megjelenését követően gyorsan népszerűvé vált alkalmazások legfrissebb változatai is letölthetők az oldalról, mint például a Microsoft Security Essentials, az Internet Explorer 8, vagy a Facebook alkalmazás Windows rendszerű telefonokra.Az ingyenes szoftverek a www.microsoft.hu/ingyen oldalon érhetők el.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top