Bombasztikus mp3 lejátszó

2011. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Asztali zenelejátszó, ami egy csokor dinamitot formáz. A készülék egész használhatónak tűnik, de reptereken és pályaudvarokon gond lehet vele.

Az sajnos meglehetősen gyakori, hogy a rosszfiúk mindenféle ártatlan, hétköznapi tárgynak próbálják álcázni a bombáikat. Az USB Bombshell nevű lejátszó pont a fordítottja ennek, a jobbára ártalmatlan kütyü egy csokor dinamitot formáz.

A lejátszó a hangszórói és kialakítása alapján asztali készülék, bár lítium-ionos akksija révén császkálhatunk is vele. Magassága valamivel kevesebb mint 20 centi, tömege nem éri el a 900 grammot sem.

A hangerőszabályzó a ketyere elején kapott helyet, egy komolyan véletlenül sem vehető béna halálfej alatt, de jár a készülékhez egy takaros távirányító is. Hogy a belső memória mennyi, az nem nagyon derül ki a termék leírásából, de az biztos hogy USB porton keresztül pakolhatjuk rá a zenéket és SD kártya olvasó is van rajta.

Mp3 és wma fájlok lejátszására alkalmas, emellett egy FM rádiót is beleszuszakoltak. A mellékelt 3.5-ös kábellel más lejátszókra is ráköthetjük. Az árat a tegnap bemutatott zsebhifivel ellentétben nem túlozták el, 43 dollárért vesztegetik.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top