Csinálj magadnak újságot!

2010. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Most kaptam a hírt twitteren, hogy újít a magyar Google hírolvasó egy új szolgáltatást, ami szerintem nagyon-nagyon hasznos. Mégis mit fejlesztettek most? Olvass tovább, és megtudod!

Gondoljunk bele mit is tud a Google News? Szondázza az interntet, és rendszerezi a bejövő híreket Nemzetközi, Magyarország, Üzleti élet, Tudomány/technológia, Sport, Szórakozás kategóriába. Nem tetszik neked ez a kevés szelekciós beállítás? Mostantól nincs többé ezzel gond, ugyanis a Google új fícsőrje, hogy saját szempontok szerint rendszerezhetünk.

A jobb felső sarokban Az oldal szerkesztése menüre kell kattintani, ahol a Normál panel hozzáadása, vagy Egyéni panel hozzáadása menüre mehetünk. Az előbbi menüben a „hagyományos” paneleket adhatunk hozzá oldalunkhoz országok hírei szerint bontva. A második menü már érdekesebb, ugyanis itt kereső kulcsszavat kell megadnunk, és azokat a híreket szondázza majd egy külön kategóriába. Ha külföldi kulcsszót adunk meg akkor nyilván külföldi oldalakat fogja hozni találatként. Te használsz Google Híreket?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top