Egy löket LED mindig jól jöhet!

2010. 04. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Már egy vodka is lehet tech.hu-s cucc, főleg, ha programozható LED-et applikálnak a címkéjébe. És hogy ez miért jó? Még kérded???

Egy vodka, nem vodka, ezt mindenki jól tudja. És ha sok vodka csak a vodka, akkor elkerülhetetlen, hogy az ember elméje szelektáljon az információk között. Vagyis: megtartja azt a fontos információt, mint pl. hogy mennyire jó-e vagy sem J Lo feneke, viszont lomtárazza azt az információt, hogy fel kellene hívni a barátnőt/feleséget, hogy későn (és főleg részegen) mész haza.

Na de mennyivel könnyebb a dolog, ha ezt jó előre letudjuk és maga a Medea vodkásüveg közli velünk ezt a fontos információt. Ráadásul 6 üzenetet programozhatunk erre a holland a palackra (sosem gondoltam volna, hogy ezeket a szavakat ebben a sorrendben egyszer leírom), üzenetenként 255 karakterrel, ami elég is tudván, hogy agyunk befogadóképessége már igencsak korlátozott.

A videóban külön felhívnám a figyelmet a zseniális „öp”, „dán” és a "böttön" szavak kiejtésére: én személy szerint sírógörcsöt kaptam a röhögéstől, annyira édes a kis holland narrátor, ahogy nagyon nem angolosan ecseteli eme 22. századi forradalmi eszköz működését. Éljenek az elmebeteg hollandok! LED vodkát minden buliba!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top