Eladta a lelkét a Microsoftnak - VIDEÓ

2010. 09. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Így megy ez, ha valaki sztár lesz a neten. Jön egy ajánlat, és nem lehet neki ellenállni. Biztos sokan akarnak sztárok lenni a neten, de nehéz olyan kattatnak lenni, mint amilyen ez a pasi. .. Paul Vasquez azért lett híres, mert képes volt három és fél percen keresztül sírva örvendezni egy kettős szivárványnak. A Microsoft pedig "megvette" a népszerűségét.

Hungrybear9562, azaz Paul Vasquez január 8-án töltött fel egy videót a YouTube-ra, amin ő maga kommentálja a lenyűgöző természeti jelenséget, egy kettős szivárványt. Érdemes belehallgatni, nem semmi.A videó a nyáron kezdett el vírusszerűen terjedni, és most már összesen majdnem 14 milliószor nézték meg. Sőt, remixek is készültek belőle. Bevallom, én annak idején képtelen voltam végignézni, de azért bele-belekattintottam. Nem tudtam elhinni, hogy nem szívott valamit előtte.

##219557##

Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy pár napja feltűnt a Microsoft Windows Live Photo Gallery reklámja. Amiben - lássunk csodát - Paul Vasquez szerepel, és természetesen egy kettős szivárványt fotóz, majd a szoftveróriás termékével illeszti össze.

##219555##

Sajna nem találtam arról infót, mennyiért vállalta be a "fellépést", pedig nagyon-nagyon kíváncsi vagyok... Akadt, aki úgy látja, kilóra megvették a srácot...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top