Elismerés a BOSCH termékeknek

2012. 05. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A német "Auto Bild" és az "Auto, Motor und Sport" magazinok évente egyszer megkérdezik olvasóikat a legmegbízhatóbb márkákról gépjármű-kiegészítők, -alkatrészek és -szolgáltatások terén.

A Bosch márkát az "Auto Bild" "ragyogó hős" titulussal illette, mert elnyerte a legjobb márka minden kategóriában címet. Az "Auto, Motor und Sport" szerkesztőségében úgyszintén a Bosch nyerte el a "németországi márkák királya" címet, a "Best Brand 2012", olvasók körében megtartott szavazás alapján. A szavazásban részt vevő termékek és szolgáltatások között megtalálhatók a vonóhorgoktól és az akkumulátoroktól kezdve a gyermeküléseken és a szűrőkön át, a személyautó csere- és műhely franchise hálózatok is.

A Bosch akkumulátorok dupla győzelmeAz "Auto Bild" szerkesztői 23 területről kérték ki olvasóik véleményét. A Bosch márka az első helyen végzett mind a hat kategóriában, ahol szerepeltek Bosch termékek. A szavazatok alapján, a legjobb gépjármű akkumulátorok, világítástechnikai termékek, ablaktörlők, szervizhálózatok és gyújtógyertyák mind a Bosch nevéhez fűződnek. Ezen felül a Bosch akkumulátorok duplán győzedelmeskedtek minőségüknek és a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően.

A Bosch ablaktörlők kiemelkedően teljesítettek Az "Auto, Motor und Sport" magazin összesen 28 termékkategóriában kérdezte meg olvasóit. Ebből 7 kategóriában - akkumulátorok, világítástechnikai termékek, szűrők, ablaktörlő lapátok, szervizhálózatok, szerszámok és gyújtógyertyák - a Bosch végzett az első helyen, továbbá a második helyet érte el a fékek/fékbetétek termékkategóriában. 92%-os egyetértési aránnyal, a gépjármű magazin szerkesztői csapatának megítélése szerint a Bosch márka elérte az "álom eredményt, amely egyértelműen mutatja a többi márkával szembeni fölényét a versenyben". A Bosch ebben a kategóriában is 2%-kal javította előző évben elért eredményét. A korábbi években az olvasók rendszerint kimagaslónak ítélték a Bosch márka imázsát. "A megbízható termékek érvényesülnek" - tette hozzá az Auto, Motor und Sport.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top