Énekelj bátran a zuhany alatt! - VIDEÓ

2011. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Praktikus, egyszerű, nyugtatja az idegeket és még környezetbarát is. Elkészült a zuhanymeghajtású rádió, hogy a tisztálkodás alatt se kelljen nélkülöznöd a muzsikaszót.

Egy jó zuhany felfrissít, élénkít, kitisztítja a fejed és megnyugtat. Éppen úgy, mint a jó zene. A kettő összekapcsolására régóta törekszik az ember, ami jó pár vízálló mp3 lejátszót és fülhallgatót szabadított már rá a világra. A H2O rádiója még tovább megy, ugyanis a működéséhez szükséges energiát a fürdéshez használt vízből nyeri.

A készüléket első lépésként a csapra kell szerelni, hogy a víz áthaladjon rajta. A belsejében egy miniturbina dolgozik, ami egy generátort hajt meg, így zuhanyzás közben elektromos áramot állít elő, ez működteti. Vagyis az ember kényelmesen hallgathatja kedvenc dalait, vagy éppen a déli híradót anélkül, hogy aggódnia kéne a víz és az elektronikus eszközök barátinak nem nevezhető kapcsolata miatt.

A beépített újratölthető akksi használat közben eltárol annyi naftát, hogy a zuhanyzás után, törölközés, öltözködés közben is szállhat még a nótaszó. A víznyomásból feltehetően visszavesz egy kicsit, de cserébe minden extra energiaforrás nélkül szolgáltat friss információkat, vagy pontos aláfestést a zuhany alatti éneklés szerelmeseinek. Mindezért a 35 fontos ár egész jutányosnak tűnik.

##239840##



Szerző

tech.hu



Scroll to Top