A Samsung lebukott a Galaxy Tab kisfilmjével

2011. 03. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A koreai gyártó elég nagyot villantott a tabletjével, éppen ezért nehéz megérteni, miért kell nekik színészeket felbérelniük, hogy eljátsszák az elégedett vásárlókat. Márpedig a jelek szerint ez történt, és egy blogger észrevette a trükköt.

Azon a rendezvényen, ahol az új Galaxy Tabot bejelentették, levetítettek egy kisfilmet is a korábbi modell sikeréről. Ebben három ember mesélt a tapasztalatairól a Tabbal kapcsolatban, hogy miért imádják, és miért illik remekül az életükbe a kütyü.Egy független filmes, Karl Shefelman, egy szabadúszó utazó író, Joan Hess és egy ingatlanügynökség ügyvezetője, Joseph Kolinski nyilakoztak a filmben.

Egy blogger, Harry McCranken utána akart nézni a megszólalóknak, de a háromból kettőről semmit nem talált a Google-ben. Legalábbis a megjelölt szakmákon belül. Viszont talált helyettük színészeket, méghozzá ugyanazokkal a nevekkel.A szabadúszó író Joan Hess meglepő hasonlóságot mutat a színésznő Joan Hess-szel.

És az ingatlanügynök Joseph Kolinski is kiköpött mása a színész Joseph Kolinskinek.

Az egész azért meglepő, mert a második Galaxy Tab is igen figyelemreméltó specifikációkkal rendelkezik, de az elődje is eléggé rendben volt. Nagyon nehéz elképzelni, hogy a való életből nem tudtak megfelelő példát találni. Az pedig pláne érthetetlen, hogy a színészeket miért a saját nevükön szerepeltették...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top