Európában hódít az LG Optimus 4X HD

2012. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál

 

Az LG legújabb Android 4. 0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készüléke egy NVIDIA Tegra 3–as négymagos processzorral, az okostelefonok körében legnagyobb, 2150 mAh-es akkumulátorral, és a 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel van felszerelve. Az MWC óta az LG Optimus 4X HD készülékbe új SiO+ akkumulátortechnológiá is beépítettek.

Az LG Optimus 4X HD modell a maximális energiahatékonyság és kiemelkedő teljesítmény érdekében az NVIDIA 4-PLUS-1™ négymagos mobilprocesszorával, a Tegra® 3-as chippel is felszerelték, amely valójában egy ötödik magot is használ. A jó teljesítmény eléréséhez a Tegra® 3 csak akkor működteti mind a négy magot, amikor arra szükség van, készenléti üzemmódban azonban az ötödik, energiatakarékos magot használja. A jövőben egy frissítést követően az LG Optimus 4X HD-n elérhető lesz az Eco Mode üzemmód, amellyel a Tegra 3 bármelyik magja leállítható, így az energiafelhasználás és a teljesítmény még jobban kézben tartható lesz.

A 2150 mAh-s eltávolítható akkumulátor a fejlett SiO+ technológiának köszönhetően nagyobb energiasűrűséget, ezáltal magasabb teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít anélkül, hogy ez a készülék karcsúságának rovására menne.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top