Fehér iPhone hamarosan, iPhone 5 ősszel?

2011. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nagyon úgy néz ki, hogy nem a nyári WWDC-n mutatják be a következő generációs szifont, inkább őszre, vagy következő évre várható az esemény. Egy másik pletyka szerint heteken belül elkezdődhet a messiásként várt fehér iPhone 4-ek árusítása.

A Bloomberg hírügynökség fülese szerint egyelőre nincs esély arra, hogy a korábbi Apple-menetrendnek megfelelően a júniusi WWDC-n bemutassák az iPhone 5-öt. A cég éves fejlesztői konferencián a hivatalos sajtóközlemény és jól értesült megmondóemberek szerint is “csak” iOS és Mac OS X újdonságokra kell számítani.

Hogy mégis mikor kerülhet bemutatásra az ötös szifon, azzal kapcsolatban továbbra is csak a találgatás marad. Egyes források szerint el sem kezdték gyártani és leghamarabb 2012-ben dobhatják piacra, mások szerint még idén bejelentik majd. Mike Abramsky, az RBC Capital Markets elemzője konkrétan egy szeptemberi időpontot valószínűsít.

Ha már iPhone 5, készült egy remek infografika, ami összeszedi a telefonnal kapcsolatban eddig felmerült pletykákat. A képre kattintva teljes méretben megtekinthető.

Az almás fanoknak jó hír a találgatások tengerében, hogy a hosszú hónapok óta hiányolt fehér iPhone végre a boltok polcaira kerülhet. A Bloomberg dalos pacsirtái közül több is megénekelte, hogy a korábban gyártási nehézségek miatt elmeszelt fehér készülékek árusítása heteken belül megkezdődhet Amerikában.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top