Gamer egér

2010. 03. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Gombokkal nem zsúfolták tele, mint a nagy gyártók a saját egereiket, és meg csak nem is túl extrém a kinézete. Más dologban tud kiemelkedőt.

Tehát mint mondtam, túl sok gomb nincs rajta. Szám szerint három, és az elmaradhatatlan görgő. A három gomb közül kettő a bal, illetve a jobb gomb szerepét tölti be. A harmadik gomb pedig a görgő fölött van elhelyezve. Ennek a szerepe a az érzékenységállításban van.

Négyféle lehetőség áll rendelkezésre. Az aktuális beállításról ledek adnak felvilágosítást, melyeknek a kémlelője a már említett gomb felett van elhelyezve. A négyféle érzékenység a következőek lehetnek: 600 dpi, ekkor nem világít egy led sem. 1200 dpi-nél narancsos fény van, 1800-nál kék, 2400-nál pedig lila a visszajelző led színe. Ezek között bármikor tetszés szerint lehet váltogatni.

A számítógéphez usb port segítségével csatlakozik. Mérete átlagosnak mondható: 64 x 114 x 35mm. Kialakítása miatt inkább csak jobb kézzel kényelmes a használata. Súlya 123 gramm, ára 22 dollár. Leginkább Windows oprendszerekhez ajánlják, de sosem lehet tudni, lehet működik mással is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top