Gonosz plüssmaci kémkedik a gyerek után

2010. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Durva egy ajándékra bukkantam: plüssmaci, ami kihúzza a gyerekekeből a titkaikat, és felveszi a "vallomásokat", majd vezeték nélküli kapcsolaton keresztül elküldi a felvételeket a kissrác/kiscsaj szüleinek. Kemény, mi?

Szerencsére kiderült, hogy csak áprilisi tréfa volt, csak olyan jól megcsinálta a tréfát a ThinkGeek, hogy még most is be lehet neki dőlni. Teljesen normális adatlapot csináltak a webshopban az egyébként nem túl bizalomgerjesztő küllemű medvének, aki Tell Me Your Secrets Bear névre hallgat. Ott az ára, 40 dollár, lehet rendelni, és csak annyi a gyanús, hogy ahelyett, hogy "raktáron", az szerepel, hogy "purgatórium". Ha rákattintanál a vásárlásra, akkor derül ki a turpisság.

S hogy egyébként mit tudna ez a genyó medve, ha létezne? A terv szerint beszélne a gyerekhez: 20 különböző mondatot tudna. Olyanokat, mint: "Én vagyok a legjobb barátod... A legjobb barátok megosztják a titkaikat egymással." vagy: "Néha szomorú vagyok. Téged mi szomorít el?". Az erre kapott válaszokkal pedig a fentebb leírt módon járna el az aljas kis spicli. Még jó, hogy nem létezik! És remélem, senkinek nem adtak vele ötletet...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top