Ha haladni akarsz a korral

2010. 04. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Én személy szerint el tudnám képzelni, ha a nagyi tárcsás nosztalgia telefonja helyén egy letisztult vonaltervezésű vezetékes iPhone lenne, de szerintem ehhez neki is lenne egy két keresetlen szava.

Hát igen, lassan már a zsinór is kimegy a divatból, manapság már a legtöbb ember asztalán nem egy vezetékes telefon csücsül, hanem valamilyen frissen vásárolt technológiai újdonság (na de ne mondjátok, hogy nem volt jó feszültség levezetésre a jó öreg kagyló és zsinór :). Ha viszont nagyon vissza szeretnénk térni a „kezdetekhez”, de egyben fel is szeretnénk venni a ritmust, akkor itt a lehetőség.

A koreai srácok összedobtak egy asztali vezetékes iPhone-t, pontosabban egy iPhone dokkolót, mely úgy néz ki, mint egy vezetékes telefon, szóval értitek. Nincs benne semmi misztikum, bele illeszted az iPhone-odat és máris működik.

Különböző ficsőrökkel látták el, kapott sztereó hangszórót, hangerő szabályozót, némító izét és USB-ről tölthető. Egyébként ha jobban megnézzük, simán megállná a helyét egy iMac vagy egy MacBook mellett.

Sajnos az árát nem adták közre, de a hongkongi China Sourcing Fair rendezvényen kerül bemutatásra április közepén. Akit elkapott volna a hév az látogasson el a gyártó honlapjára további infókért.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top