High-tech (és iszonyú drága) Scrabble

2010. 04. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha ketyerefanatikus vagy, és meg akarod adni a módját a Szókirakónak, akkor követed az Engadget munkatársainak példáját, és beszerzel egy iPadet, minimum két iPhone-t, plusz a megfelelő szoftvereket, és elektronikusan tolod a játékot.

Szerencsére nem csak olyan rettentő dolgokat művelnek az iPaddel, mint amiről Bigyológus mesélt nemrégiben. Az Engagdet-es fiúk például azt próbálták ki, és mutatták meg, hogyan lehet Scrabble-özni.

Durván high-tech, hogy a betűket a telefonodra kapod, amit Bluetooth-on vagy wifin keresztül csatlakoztathatsz az iPadhez. A szavakat természetesen magadnak kell kitalálnod, de a számolást már például a gép végzi, a júzernek nem kell vele szórakoznia.

##195898##

Van egy szótár is a programban, ami segít eldönteni az olyan vitás kérdéseket, hogy létezik-e olyan szó, hogy "főnútnyűól". Az én társaságomban az a legjobb rész a játéknak, amikor valaki megpróbálja megmagyarázni az általa lerakott szót. Ez a fajta Scrabble elvenné ugyan ezt az örömet, de valószínűleg nyújtana helyette annyi más fílinget, hogy ne hiányozzanak a régi jó kis viták.Ha lesz rá fölös ezer dollárunk, kipróbáljuk!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top