Idei megjelenés?

2010. 05. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A minap az angol játék szaklap, név szerint az MVC igen érdekes hírt közölt, mely szerint még az idén bejelentheti a japán gyártó legújabb portable játékgépét, a Sony PSP 2-t.

Előre leszögezném, hogy a gyártó nem erősítette meg a játék szaklap által közölt infókat, így aztán akár egy rossz vicc is lehet a dolog. De mi van, ha mégsem? Az MVC a PSP körüli marketing élet felgyorsulására és néhány elejtett mondatra alapozza a hírt, mely szerint - „majd az új kettes verzió teljes 3D-s megjelenítést tesz lehetővé és nem lesz híja Wi-Fi támogatásnak sem…”. Nos, nem tudom, hogy kinek a száját hagyta el az idézett mondatrész, és azt sem, hogy ez tényleg a Sony PSP második generációjára vonatkozott-e.

Mindenestre az angol szaklap szerint 2010 negyedik negyedében az E3 kiállításon kiderül, ugyanis ott szeretné bejelenteni a gyártó az új üdvöskéjét. Jómagam csak annyit tudok hozzátenni a hírhez, hogy remélhetőleg nagyobb sikere lesz a 2. verziónak, mint a 2004-ben megjelent elődnek, ugyanis aki emlékszik, az tudhatja, hogy sem a PSP, sem a PSPgo nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, már ami az eladási statisztikát illeti.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top