Íme néhány április elsejei tech szívatás!

2010. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Igen-igen! Eljött ez a nap is. A mondvacsinált faviccelők áldozati napja. Ilyenkor jobb ha felkészül az ember a lehetőségekre. Főleg ha olyan szerkesztőségben dolgozik, mint mi! Még véletlenül sem ötleteket akarunk adni (DE), csak a prevenció lebeg a szemünk előtt!!!

A lényeg: legyen valami tech cucc a dologban és mindenképp röhöghessünk az áldozaton! Ha eme két kitételnek megfelel a cucc, akkor itt a helye.

1. EvilTron, a rémsuttogó

Ez a remek kis eszköz igazi társa lehet a nemrég bemutatott poltergeist távirányítónak. Ami tud az nem sok, de azt nagyon tudja. Rémisztő, furcsa, bizarr, földöntúli hangokat ad. Nem hangosan, ellenkezőleg. Épp a hállásküszöb környékén. Az álmennyezetbe, vagy egy sarokban álló szobanövénybe rejtve igazi libabőrfakasztó műszer. Sátoros kirándulásokhoz pedig egyenesen elengedhetetlen!

2. Távirányítású golflabda

Itt kicsit szűkebb a keresztmetszet (kell találni egy megrögzött golfost), de óriási a muhaha faktor. Nem szorul túlzott magyarázatra a dolog. Ez egy távirányítású golflabda! A többit a vizuális képzelőerőtökre bízom.

3. Sokkoló egér

Ebben a kis szerkezetben az az igazán gonosz, hogy első pillanatban még örül is az újdonsült tulajdonos: „De rendes ez a főnök! Már fél éve mondogatom, hogy kellene egy új egér, és most végre megkaptam!” Igen ám, de a kecses króm-vörös házikóban bizony gonosz villámmanó lakik! Egyrészt nem működik! Mint egér! Ezért PC nélkül is használható! Viszont cserébe minden alkalommal elektromosan sokkol, ha megnyomod bármelyik gombját! Kedves!

4. Zöld billentyűzet

Az egyik kedvencem! Bár már esett szó zöld billentyűzetről itt a tech.hu-n ez viszi a pálmát az tuti! A recept egyszerű, bár kicsit több időt igényel (inkább egy nyári szabadságon lévő kollégához ajánlom, vagyis ő majd vigyázzon nehogy ezt megcsinálják vele, vagy mi!). Fogpiszkálóra nedves vatta, abba kicsi magocska (mint amikor a suliban babot csíráztattunk). Pár nap és gyönyörű oxigéntermelő ecobillentyűzet az eredmény. Na meg egy arc, amikor először meglátja a cuccot a gazdája! És még pénzbe sem kerül.

5. Instant kékhalál

Szinte kihagyhatatlan klasszikusként kerül be végül az instant kékhalál. Windows-t használó kollégáinkat viccelhetjük meg ezzel a kedves kis csatlakozóval, ami rendre (és természetesen véletlenszerűen) a jól ismert kék halál képernyőt varázsolja a monitorunkra. Ha 9-kor kezdtek, ebédidőre garantált a csomókban hulló haj eme kolléga részéről.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top