Ingyen játék karácsonyra

2010. 12. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha te is éppen a melóhelyen tümmedsz, vagy mondjuk meg akarsz lógni a karácsonyi előkészületek elől, itt van két ingyenes, Microsoft-féle apróság, amivel elütheted az időt.

A böngészős nyereményjátékkal nem lopóztam be a szívetekbe, de remélem, ezzel szemben már nem lesz annyi ellenérzés. Ingyenes tower defense játékot készített a Microsoft karácsonyra, illetve van nekik két karácsonyi témájú tesztprogramjuk is, amivel a böngésző sebességét lehet mérni.

A játék neve Pirates <3 Daisies, azaz a kalózok szeretik a százszorszépeket. A játékban a kalózok egy szigeten található virágoskertet védenek, amelyet patkányoktól, rákoktól, polipoktól, sirályoktól és egyéb vízi szörnyektől kell megóvniuk. Ötféle kalózt vásárolhatunk, akik különböző fegyverekkel harcolnak a virágokat elrabolni kívánó állatok ellen. (Kicsit Plants vs Zombies, nem?)A játékon kívül új karácsonyi témájú tesztekkel is jelentkezett az Internet Explorer 9 tesztoldala, a Test Drive. Az egyik demóban a hóemberre hulló hópelyhek számából következtethetünk böngészőnk HTML5-képességeire, míg a másikban a manók ajándékcsomagolási sebessége mutatja meg, hogy mennyire használjuk ki a hardveres gyorsításban rejlő lehetőségeket.Na, ehhez mit szóltok?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top