Ingyenes marad a 0.facebook.com?-Megkérdeztük!

2012. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Közel tíz olvasói levél érkezett hozzánk a T-mobile által kínált lehetőség ügyében. Kérdéseinkre a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága válaszol.

Az utóbbi két hét folyamán közel tíz olvasói levél érkezett postafiókunkba, melyekben aggodalmaitokat fejeztétek ki a t-mobile által díjmentesen kínált 0.facebook.com oldallal kapcsolatban. Az említett panaszokban mind egy SMS-ről számoltatok be, melyben a szolgáltató leírta, hogy az ÁSZF módosítása után a Domino csomaggal rendelkezők csak 15 forintos egyenleggel férhetnek hozzá a Facebook Zero szolgáltatáshoz. A levélírók nagy része pedig amiatt aggódik, hogy a változtatások után pedig nem biztos, hogy a jövőbenn is ingyenes lesz e a szolgáltatás.

A Tech.hu megkereste a Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatóságát, akik egy közlemény formájában adtak választ kérdéseitekre:

 

A T-Mobile ügyfelei a Facebook Zerot továbbra is adatforgalmi-díj mentesen használhatják, de ehhez Domino kártyájukon minimum 15 Ft-os egyenleggel rendelkezniük kell, a weboldalunkon is elérhető üzletszabályzat 2012. június 1-jétől hatályba lépett módosításának megfelelően. Az ügyfeleket automatikus SMS-ben értesítjük, amikor egyenlegük 15 Ft alá csökkent. A Domino egyenleg feltöltését követően az internet ismételten hozzáférhetővé válik. Az üzletszabályzat változásáról az ügyfeleket az előírásoknak megfelelően tájékoztattuk.

Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága

 

A Kommunikációs Igazgatóság levele szerint a jövőben -nevéből adódóan- is ingyenes marad az ügyfelek számára a díjmentes Facebook elérés, csupán 15 forintos egyenleggel kell rendelkezni. Nagy valószínűséggel ezzel a lépéssel akarják megakadályozni azt, hogy mindazok, akik nem rendelkeznek elegendő egyenleggel ne tudjanak anélkül szörfölni az interneten, hogy a továbbiakban nem szándékoznának pénzt tölteni kártyáikra.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top