Itt a tavasz! Bikiniszezonra fel!

2010. 04. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ami a csajoknak a szokásos tavaszi fogyókúra az nekünk férfiembereknek a foci, bringa, gyúróterem, hiszen a bikiniszezonra mindenki a legjobb formáját akarja hozni. Ehhez remek segítség a Konami fekvőtámasz számlálója.

Csak érdekességként idézet a bikiniről a Wikipédiából: „A nevét a Marshall-szigetek részét képező Bikini-atollról kapta, mivel Reard úgy gondolta, az ott végzett kísérleti atomrobbantásokhoz hasonló hatást válthat ki a férfiakból.” Hááát azt gondolom, hogy ez nem feltétlenül bikini, inkább hölgyfüggő :) Na de mindegy! Foglalkozzunk magunkkal srácok! Tavasszal elkezdünk mozogni. Sokunkban (nyugi! Bennem biztos nem!) még az is felmerül, hogy reggelente fekvőtámaszokat csinálunk.

Ez max. 3 napig tart, mint minden csoda. Első nap még valahogy megcsináljuk azt a húsz kinyomást, de az izomláz és a későn kelés miatt másnap már hétnél feladjuk (akkor is csak félig engedtük le magunkat), harmadnap pedig rájövünk, hogy nem is nézünk ki annyira szarul! Azt a „kis” pocakot meg úgyis imádják a csajok! Ennek vége!

A Konami fekvőtámasz számlálója az egyik legsátánibb szerkezet, amivel valaha találkoztam. Mivel állal kell megnyomni, így a „feles” kinyomásoknak nincs esélye, mert bizony le kell engednünk magunkat teljesen, vagy nem számol. Ráadásul az a saját lelkivilágunkat fogja kikészíteni, ha úgy állunk fel csatakokban az izzadságtól, hogy 12-őt mutat a számláló a betervezett 40 helyett. Én tuti, hogy a közelébe sem megyek a 15 dolláros gonosz szerkezetnek! És akkor még odaírják, hogy 999-ig tud számolni?!?!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top