Helyetted csábít a szoftver

2010. 04. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Úgy látszik csajozós napot tartunk. Nemrég volt a fekvőtámasz számláló, most meg itt a robotflörtölő. Ezt mondjuk a lányok is használhatják. Várj! Asszem a fekvőtámaszt is! Mindegy! Ez egy unisex, automata flörtölő szoftver.

Ráadásul innen a szomszédból indult hódító útjára a OneClickDating. A szlovén Mark Dupont hozta össze, miután megfigyelte, hogy milyen metódust (a programban ebből lett az alap algoritmus) követve jut el a leghatékonyabban egy adott hölgy telefonszámához levelezés közben.

Ebből később produktum lett eme szoftver képében. Sem a metódus, sem a folyamat részleteibe nem avat be az alkotó, épp ezért eléggé kamu szaga van a dolognak, de ha kamu, akkor annak nagyon ügyes. Hosszú oldalakon keresztül mutatja meg a szoftver sikerességét, hogy elhiggyük: időt spórolunk ha a nagy számok törvénye alapján, a rostán fennmaradt kevés ámde pozitív partnerjelölttel foglalkozunk csak.

A szoftver elméletileg közösségi szájtokon működik levélváltással, melynek végeredményeként megszámlálhatatlan telefonszámmal lehetünk, sőt leszünk gazdagabbak. Ja! Ez fordítva is működik, vagyis pasifogásra is alkalmas.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top