Itt az új Galaxy S6 edge+

2015. 08. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Galaxy S6 edge+ készülékét. Az új 5,7 colos okostelefon a Galaxy S6 edge egyedülálló és innovatív dizájnját követi.

A megnövelt 4 gigabájtos RAM-mal az új készülék a piac legerősebb kapacitását és számítási teljesítményét nyújtja, az 5,7 colos Quad HD Super Amoled kijelzőjének mélyebb kontrasztja és nagyobb részletgazdagsága lett.

A Samsung Pay, a Samsung egyszerű és biztonságos mobilfizetési szolgáltatása az S6 edge+ bevezetésével elérhetővé válik Koreában, szeptembertől kezdve pedig az Amerikai Egyesült Államokban is. A magyarországi terjeszkedésre valószínűleg még éveket kell várni, ha lesz egyáltalán.

Az új „Apps edge” a hajlított kijelzőn egy egyszerű mozdulattal azonnali hozzáférést biztosít a felhasználóknak a kedvenc alkalmazásukhoz. A „People edge” pedig az egyszerű és gyors kommunikációt segíti: a képernyő szélén az előre beállított, legfontosabb kapcsolatok közül válogatva közvetlenül kezdeményezhető a hívás, vagy az üzenetküldés.

A “Steady Video” funkció digitális képstabilizációval biztosítja a menet közben rögzített videó képét az elő és a hátlapi kamerahasználat során. A „Video Collage Mode” lehetővé teszi az egyszerű videó rögzítést és szerkesztést különböző keretek és effektek használatával. Az okostelefonnal 4k felbontású videó is rögzíthető és az élő közvetítést is lehetővé teszi Full HD-ban akár egy személynek, egy csoportnak, vagy a YouTube Live segítségével szélesebb közönségnek is: egy YouTube link révén bárki okostelefonon, PC-n, vagy okostévén követheti a képet. Sőt, a „home” gomb kétszeri megnyomásával a kamera 0,6 másodpercen belül elindul.

A telefon 2015 augusztusától kezdve érhető el világszerte, az értékesítés pontos kezdte piaconként és mobilszolgáltatónként eltérő. A készülék 32 gigabájtos, illetve 64 gigabájtos tároló kapacitású verzióban érhető el különböző – köztük arany, platina, fekete és zafír – színekben. A legkisebb verzió Angliában 220 ezer forint, a legnagyobb 314 ezerért kapható.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top