Letölthető a Firefox 13.0.1 gyorsjavítás

2012. 06. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Világszerte több bejelentés érkezett a Firefox fejlesztőihez. A probléma annyira kritikus volt, hogy egy frissítés kiadására kényszerültek.

A Mozzila Firefox 13-as verziójának érkezésével több hiba is előjött a böngésző működésében. Ezek nagy részét elsősorban kisebbb problémák okozták, de nagyon sok esetben a böngésző teljes összeomlása volt megfigyelhető, aminek hátterében egy egészen egyedi probléma állt.

Mielőtt nagyon előreszaladnánk, érdemes tudni, hogy a Windows 8-nek szerves részét képezi az Adobe Flash Player, mely átlagosan naponta frissül a háttérben a felhasználók előzetes engedélye nélkül. Nem megelpő, hogy a leállások nagy részét az Adobe Falsh plugin összeakadása okozta, mely a böngésző összeomlását eredményezte.

Az új frissítés sok könnyebbséget hoz, mivel nem csak olyan problémákat orvosol, ami a böngészővel kapcsolatos. Többek között a Windows Live Messenger, illetve Hotmail problémáira is megoldást jelent, valamit a héber szövegek helytelen megjelenítése is kijavításra került.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top