London Interaktív a sportrajongóknak

2012. 07. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az innováció terén élen járó T-Home speciális, az Interaktív TV-szolgáltatás interaktív funkciói között elérhető , külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsi sportrajongók számára.

 

A sportszeretők amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetnek az olimpiával kapcsolatos információkról, az MTVA által közvetített ötkarikás eseményekről sem maradnak le. Az Interaktív TV-előfizetők az új funkcióknak köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a versenyeket, meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatják és visszanézhetik azokat, amelyek SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek.

A London Interaktív alkalmazásban az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik az [origo] legfrissebb híreit, cikkeit az olimpiáról, tanulmányozhatják a versenyek menetrendjét, az elért eredményeket, az éremtáblázat alakulását, továbbá hasznos információkat szerezhetnek, és képes beszámolókat tekinthetnek meg a részt vevő olimpikonokról és olimpiai csapatokról.

A T-Home Interaktív TV-szolgáltatás új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói az Interaktív TV előfizetői számára külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul csak a szolgáltatás havi díját kell kifizetni.  Az alkalmazás igen egyszerűen, a tévé távirányítóján lévő kék gombbal, vagy az Interaktív TV főmenüjében található Extrák/London Interaktív menü alól, illetve az m1, m2 és m1 HD és m2 HD csatornákon a piros gombbal érhető el.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top