„Mafia Wars elfogásod érkezett!”

2010. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Talán ezt az üzenetet láthatta a 33 éves Pasquale Manfredi, aki Scarface néven regisztrált a Facebookra. Ja! Egy apróságot elfelejtettem megemlíteni! Ez a drága ember szerepel az olasz 100 legkeresettebb bűnöző listáján! És nemrég elkapták!

Hiába! Mindig mondják, hogy a túlzásba vitt szósölnetvörking árthat az egészségnek. Pasquale egészségének egészen biztosan ártani fog, hiszen a Facebook-os bejelentkezései alapján mérte be az olasz rendőrség a bujkáló maffiózót.

Merthogy mivel mással vádolhatnának egy Scarface nickélvvel futó egyedet, mint szervezett bűnözéssel. Azért ne gondolja senki, hogy ez a fiatalember egy kis kifutófiú volt, épp ellenkezőleg, a Nicoscia-Manfredi klán egyik prominens, vezető tagjáról van szó, akinek fegyvercsempészet, gengszterleszámolás és jónéhány gyilkosság szárad a lelkén.

És bár nem volt épp egy kifinomult számítógépzseni, a közösségi site-ot nem hobbiból használta: kódolt üzenetekben így irányította embereit a nagyvilágban. Mostantól maximum a börtön könyvtárából Mafia Wars-olhat és szerintem ott is figyelni fogják minden billentyűleütését.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top