Négymagos okostelefon az LG-től

2012. 01. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
4,7 hüvelykes kijelzőjű, négymagos processzorral ellátott készüléket dob idén piacra az LG az X3 képében. 2011 a kétmagos telefonoké volt, idén vélhetően több gyártó is kihozza a maga négymagos készülékét.

A HTC Edge nyitotta tavaly a négymagos telefonok sorát, majd a tajvani gyártó bejelentette a szintén brutális teljesítményű Zeta modellt. Idén vélhetően egyre több gyártó piacra dobja majd a termékét ebben a kategóriában, a Pocketnow.com szerint az LG X3 is négy maggal hasít.

A készülék szíve a Tegra 3 processzor lesz, a kijelző pedig 4,7 hüvelykes, 1280x720-es felbontással. A képek alapján és a Pocketnow infói alapján is arra készülhetünk, hogy a nagy méret ellenére meglehetősen karcsú marad az X3, 9 mm alatti vastagságra vékonyságra kell számítani.

Forrás: Pocketnow.com

Kamera a szokásosnak mondható szisztéma szerint elölre és a hátlapra is jut, míg előbbi 1.3 megapixeles, addig a hátoldali 8 megapixeles. A belső tárhely 16 gigánál kezdődik. Ami az operációs rendszert illeti, az nem lehet más, mint az Android 4.0, alias Ice Cream Sandwich. Minden bizonnyal készül majd 4G/LTE képes verziója, illetve valószínűleg NFC chip is kerül bele.

A piacra nyár környékén kerülhet leghamarabb az X3, de a február végén kezdődő Mobile World Congress keretében könnyen előfordulhat, hogy bemutatkozik élőben is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top