NEM zuhant le Skrillex!

2012. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Skrillex halálhírével próbál még több likeolóra és nagyobb népszerűségre szert tenni az egyik Facebook csoport. A hír természetesen nem igaz.

A madground. com újra akcióba lépett. Korábban Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök halálhírével próbálta felhívni magára a figyelmet nem kis sikerrel. A linkre való kattintás után nem egy róla szóló cikk volt, hanem egy sokkoló videóbejátszás.

Az oldal a Volt Fesztivál apropóján megint elkezdte csinálni a játékát. Jelenleg Skrillexet nézte ki magának, akiknek a halálhírét próbálják kelteni. A hír szerint az amerikai elektronikus zene egyik királyának gépe nemrég zuhant le Sopron mellett és természetesen meghalt. A hír termlszetesen nem igaz, ahogy azt már több oldalról is megerősítették számunkra, csupán egy újabb dobással próbálnak több likeolót gyűjteni az ismert közösségi oldalakon.

Arról, hogy az oldal megjelnítése, vagy a videó lejátszása bármilyen vírusnak tenné ki a számítógépeket még nincs információnk, annyi biztos, hogy ez egy rossz tréfa, amit valaki viccesnek gondolt.

Az eddigi találgatások szerint a linkre több ezren kattinthattak rá. A kommentelők miután rákattintottak az oldalra, ijedtségről tesznek bizonyságot, mely az idősebb emberek számára némely esetben akár káros, vagy éppen halálos kimenetelű is lehet, nem beszélve a gyermekek egészségéről, akik egy horrorfilmet meghazudtoló élmény részeseivé válhatnak.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top