Okos Android tableten dolgoznak

2010. 04. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Egyelőre csak kémfelvételek jelentek meg a zsebméretű lap PC-ről, illetve néhány technikai információ. Ám ha egyszer megjelenik, szerintem előkelő helyet foglal majd el a nagy gyártók tabletjei közt a kis „hétcolos”

Amit tudni lehet a kicsikéről, hogy 7 colos kapacitív multitouch kijelzőt kapott, processzora 800 MHz teljesítményű, ami kellemes használatot ígér majd az Android 2. 1-es op. rendszerével. Internetezése teljes értékű Flash browsert kapott, mely Wi-Fi és 3G hálózaton egyaránt gyors működést garantál. Adatainkat SD kártyán keresztül juttathatjuk majd bele és az alapfunkciók mellett eBook-ként is használható lesz.

A készülékből természetesen navigáció sem maradt ki a Google Maps navi-nak köszönhetően, illetve megtalálhatók lesznek rajta az előre telepített közösségi oldalak, mint például a Facebook, vagy a MySpace. A gyártó Velocity Micro még ebben az évben, azon belül is nyáron szeretné a boltok polcaira juttatni a kis Cruz-t, méghozzá meglepően olcsó áron, ugyanis az előzetes becslések szerint nem lesz több az ára, mint 300 dollár. A kérdés már csak az, hogy bármiféle előfizetéssel járó hűségnyilatkozattal, vagy kártyafüggetlenül ennyi. Remélhetőleg hamarosan a részletes specifikáció mellet ezt is megtudhatjuk, a most még kattinthatatlan gyártói microsite-on!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top