Ötletes kampánnyal támad az LG új hangrendszere

2012. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Brazíliában az LG-vel szerződött reklámügynökség egy zseniálisnak mondható reklámötlettel állt elő, hogy az újonnan bemutatott LG Home Theater 3d Sound rendszert népszerűsítsék.

Az LG nemrég bemutatott hangrendszere, az LG Home Theater 3D Sound egy, a világon egyedülálló képességekkel vannak felruházva. Az eddig látott 5.1-es hangrendszerek egyik alapfeltétele volt, hogyha a maximális élményt akartuk elérni, akkor a szoba egy meghatározott pontjára kell leülni egy filmet, vagy zenét meghallgatni. Ezzel szemben a 3D mód aktiválása után a szoba bármely pontjára elmehetünk, ugyanis annak méretétől függetlenül úgy tudjuk élvezni a különböző hangeffekteket, mintha ott szólna mellettünk a hangszóró.

Ezt az egyedülálló és forradalmian új eszközt akarják népszerűsíteni Braziliában, melyre az LG az Y&R reklámügynökséget kérte fel, akik egy hihetetlenül jó kampánnyal készülnek. Híres filmek borítójának képeit dolgozták át, demonstrálva, hogy a képen bárhol állhatnak a zenei élmény maximális lesz.

A kampány nem csak az átdolgozott képek miatt egyedülálló, hanem azért is zseniális, mert szinte minden külföldi és hazai oldal ír róla, így méginkább elterjedhet az új hangrendszer híre.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top