Pénztárcakímélő Motorolák jönnek a nyáron

2010. 04. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A napokban jelentett be hat új, alsó kategóriás mobilt az amerikai gyártó a WX sorozatában. Néhány közülük kapható lesz itthon is, igen meggyőző áron.

Hogy pontosan melyik modell jön Magyarországra, azt nem lehet még tudni, ám az árak várhatóan 8 és 15 ezer forint között lesznek. Persze, ha az ár meggyőző, akkor a tudás nem annyira menő, de hát ezeket nem is a nagyon magas elvárásokkal rendelkező ketyerefetisisztáknak szánják.

A WX181 másfél hüvelykes színes kijelzőt kapott, illetve RDS-es FM rádiót, és ötfős konferenciabeszélgetést is lehet bonyolítani rajta. Szintén RDS-es a WX161 rádiója, ami egyébként állítólag kiemelten hosszan bírja akksival.

A WX260 és WX265 nagyjából ugyanazt tudják, csak formában különböznek. FM rádió, MP3 lejátszó, WAP böngésző és 2 gigabájtig bővíthető memória jelentik bennük a multimédiát.

Hasonló a felállás a WX290 és WX295 esetében, mármint olyan szempontból, hogy külsőre ezek is csak abban különböznek, hogy az egyik kinyitható, a másik pedig a klasszik forma. Ezek már fényképezőgépet is kaptak, bár azt nem tudni, mekkora felbontásút. Ezekben is van FM rádió, WAP 2.0 böngésző és Bluetooth 2.0.

A specifikációk megmosolyogtatók ugyan, de azt hiszem, azért az ártól is jó kedve lehet az embernek. Azt hittem, a Motorola az androidos okostelefonokkal akar visszakapaszkodni a hatodik helyről, de most úgy tűnik, nem csak arról "támadnak".



Szerző

tech.hu



Scroll to Top