Santok SMC1000 Boombox

2010. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha véletlenül házibulit rendezel az iPhone-odról, de nem tudod a zenéket rajta hangosan lejátszani, akkor neked találta ki a Santok az új hangfalát, az SMC1000 Boombox-t.

A hangszóró tetején nyugisan elhelyezheted az iPhone-odat, vagy egyéb Apple zenelejátszó terméket, sőt, még más vele kompatibilis készüléket, hogy amíg "ő" dolgozik, te bulizhass. Bár az egész egy fekete doboznak látszik, sokkal több ennél.

Az előlap középen lévő képernyőn láthatjuk a hanghullámok erősségét, ezen kívül a Boomboxban van egy FM rádió, és egy digitális óra is. A készülékhez tartozik még egy távirányító, amivel távolról is kezelhetjük a zenéket. A külsejét tekintve igazán mutatós. Alumínium ötvözetes, és műanyagos test. Bár a műanyag szó hallatára sokatok kiröhögi ezt a szerkezetet, jegyezzétek meg, hogy ma már a faház is műanyag!

A képernyő mellett 2 darab 12 wattos hangszóró található. Akkor ez sem lehet valami hangos erősítő- gondolnád Te. Csakhogy ezek nem szokásos hangszórók. A különleges technikájának hála, a hangszóró jó beállítással még akár ugy is szólhat, mint egy 70-80 wattos erősítő.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top