Sokba fáj a Project Natal? VIDEÓ!

2010. 05. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Xbox-hoz készülő, az egész játékipart megmozgató Project Natal felbukkant néhány elejtett mondatban. Sőt még árat is hallhattunk, ami ha igaz bizony szívni fogjuk a fogunkat.

Azt már (majdnem) megszoktuk, hogy ami a tengerentúlon 200 dollár (ezesetben az Xbox konzol ára), az itt Európában ugyanannyi Euró. Így most, ahogy körülnézek olyan 58 ezer forint környékétől lehet Microsoft konzolt itthon kapni. Sokat foglalkozott a világ a Natal-al, mi is írtunk róla tremészetesen, de bővebb infó eddig nem volt.

##197426##

Egy két nyilatkozatból, illetve néhány „véletlen” belsős sustorgásból azonban legtöbbször az október hónap bukkan fel, mint a hivatalos forgalmazás kezdete, viszont az eddigi feltételezett 80 dollár helyett közel a duplája lesz a kamera, mely az Xbox-t "natalosítja"! 150 dollárt rebesgetnek (itthon tehát ugyanennyi Euró), ami ha úgy vesszük, akkor majdnem egy másik gép ára. Remélem ez csak marketingfogás és októberben picipuháék röhögve 100 dollárért árulják majd azt az eszközt, amit személy szerint én is nagyon várok.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top