Tábla a HTC-től is

2011. 01. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A HTC-ről eddig népszerű okostelefonjai juthattak eszünkbe, de nem akar lemaradni a cég a “tabletforradalomról” sem. Az aktuális trend meglovaglása nem meglepő lépés, de vajon mit tud a Flyer néven emlegetett kütyü? A minap ez is kiderült.

Kezdjük azzal, hogy mit is nyújtanak a leendő vásárlóknak. A Flyer 1024 x 600 pixel felbontásra képes 7 hüvelykes kijelzővel kerül majd a boltokba, Qualcomm Snapdragon MSM8255 processzorral, ami a várható 2011-es trenddel ellentétben még egy magot tartalmaz.

A The Next Web egy norvég portál információira hivatkozva két kamerát említ, a hátoldali 5 megapixeles lesz, az elülső pedig 1.3. Nem feledkeztek meg a HDMI-kimenetről és a DLNA támogatásról sem.

A hírek szerint Android 2.3-mal kerül bemutatásra a tábla, de vélhetően a direkt tabletekre optimalizált 3.0-s rendszerrel (Honeycomb) lesz majd teljes az élmény.

Ami a megjelenést illeti, a legtöbben márciusi bemutatót emlegetnek, amit még a nyáron követne egy 10 hüvelykes verzió bejelentése. Addig is, türelmetlenül várjuk a további infókat.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top