Apró hasznosság a Gmailben - dinamikus favikon

2011. 01. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Pár napja jelentették be, és olyan apróságnak tűnt, hogy nem is számoltam be róla. De elkezdtem használni, és nagyon megszerettem, ezért gondoltam, szólok nektek is. Ez tényleg hasznos, ha sokat és sok mindenre használod a Gmailt.

Megint nem egy egetrengető problémára találtak megoldást, de nekem nagyon sokat segít. Az alapvető probléma annyi, hogy nem mindig látod a Gmail fülön, hogy hány olvasatlan leveled van. Nem látszik a szám, ha belépsz egy levélbe, és egy másik fülön machinálsz valamit, vagy ha túl sok fül van nyitva.

Na, ezt orvosolja a dinamikus Gmail favicon: kirakja az olvasatlan levelek számát a kis boríték aljába. A Labs-ban lehet engedélyezni (a Gmailben, jobb felső sorban az a zöld bigyó). Én a Gmailt munkára is használom, ezért fontos látnom, ha új mailem érkezett, akkor is, ha közben valami mást csinálok egy másik fülön.Nektek hasznos ez az infó? (Azt levettem, hogy a Reader nem izgatott annyira senkit, nem is írtam meg külön, de a Gmail visszacsinálta a dolgot pár napon belül.)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top