Tetoválás Facebook ismerősökből - Frissítve

2011. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az igazi barátságon nem fog az idő vasfoga és mindörökké tart - gondolta egy holland nő, majd frankón rávarratta 152 ismerősének a Facebookos avatarját a karjára. ..

A nevét a nyilvánosság előtt fel nem vállaló hölgyemény a jelek szerint annyira szoros kapcsolatot ápol az arckönyves ismerőseivel, hogy szerette volna ezt tintával is megörökíteni, méghozzá a saját bőrén. Ezért képes volt rátetováltatni 152 Facebook ismerősének az avatarját a karjára. Mármint az aktuális avatarját, hiszen ezeket a képeket előszeretettel cserélgeti mindenki. Érdekes húzás, az biztos...

Frissítve: És természetesen ez is hoax volt, méghozzá egy termék rendkívül ügyes reklámja. A Pretty Social nevű cég által kínált lehetőség lényege, hogy a Facebook ismerőseid avatarját egy mozaikképre mentheted le, amivel aztán dekorálhatsz bögrét, naptárat, faliórát, szatyrot, táskát, falat, szomszédnénit, bármit, mindent. Ez már valamivel vállalhatóbb, mint a tetkós ötlet, de túl sok értelmét továbbra sem látni. A víruskampány viszont ügyes, amit az egymillió fölött járó nézettség is igazol.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top