Tetris izomerővel

2010. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Bizonyára sokan játszottatok, s talán még most is játszotok Alekszej Pajitnov és Vadim Gerasimov által kitalált téglapakolós játékkal, mely egy szempillantás alatt meghódította a világot. Anno jómagam is nyúztam rendesen, és most ezt az analóg változatot is szívesen kipróbálnám.

A játék analóg változata véleményem szerint nem másért jöhetett létre, mint hogy kirobbantsa az embereket a lakás mélyéről és egy kissé megmozgassa a semmittevésben eltunyult izmaikat. Ahogy a lenti videót elnéztem, ez menni is fog, hiszen a játékosnak rendesen fel kell kötni a gatyát, ugyanis már az első pálya is elég gyorsnak tűnik.

##196094##

És ez a sebesség még fokozható, hiszen a játékteret kezelő gombok nyomkodásával emelni, illetve csökkenteni lehet a csúszka padot, melyen a „téglák” csak jönnek és jönnek kíméletlenül. A szerkezet kitalálói egy spanyolországi bevásárlóközpont előterében rendeztek egy kis bajnokságot (ez látható a videón), hogy bebizonyítsák az emberek számára, hogy kimozdulva a lakásból is lehet jól szórakozni, illetve nem utolsó sorban nyerni is. Arról viszont sajnos ne szól a fáma, hogy mi volt a főnyeremény. Lehet hogy egy fitnesz bérlet? :o)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top