Tripla duplázás: LG Optimus 3D

2011. 07. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Tovább menetel az LG Optimus családja: a legújabb tag, az Optimus 3D július közepén érkezik hazánkba, először a T-Mobile-nál lesz kapható.

A gyártó szerint a telefon egyedi „háromszorosan dupla” (Tri-Dual) hardveres tulajdonságokkal rendelkezik, ez azt jelenti, hogy dupla mag, dupla csatorna és dupla memória van benne. Ez persze érthető is, hiszen az androidos alkalmazásoknak és a 3D technológiának sem árt a kakaó, sőt! Ezekkel az újításokkal az Optimus 3D az LG szerint soha nem látott hatékonysággal kezeli a párhuzamosan futtatott alkalmazásokat, vagy a nagy grafikai igényű játékokat és filmeket.

A névbe pedig - mint ahogyan az sejthető - azért került bele a 3D, mert a júzerek szemüveg nélkül élvezhetik a telón a 3D tartalmakat, amiket nem csak megnézni tudnak, hanem rögzíteni és megosztani is.

A 4,3 hüvelykes WVGA kijelző 2D-ben 1080p, 3D-ben pedig 720p felbontásig gondoskodik a HD képek ideális fényerejű és villódzásmentes megjelenítéséről. A 2D fényképeket és videókat felvétel közben speciális szoftver alakítja 3 dimenzióssá. A 2D-s játékok konvertálásához az LG a harmadik negyedévtől ingyenesen letölthető szoftvert biztosít, hogy a felhasználók széles 3D multimédiás kínálatból válogathassanak. A rögzített 3D tartalom 3D tv-ken is megosztható HDMI 1.4 kábelen keresztül, és a tartalmakat bármely DLNA képes eszköznek is elküldhetik az LG Optimus 3D tulajok.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top