UPC: Érkezik az Euosport HD

2012. 06. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A UPC Direct ügyfelei az Eurosport HD és az Eurosport 2 HD csatornákon is HD felbontásban követhetik a 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnokság és a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok eseményeit.

 

A UPC Direct HD ügyfelei júniustól az Eurosport és az Eurosport 2 csatornák műsorait kiváló HD minőségben követhetik. Az újabb két csatorna indulásával a High Definition képminőségének köszönhetően a Direct HD prémium csomag előfizetői korlátlanul élvezhetik a nyár két fő sporteseményét. Továbbá, a Direct Medium csomag az m1 HD csatornával bővül, így az ügyfelek majdnem 100 százalékának lesz lehetősége, hogy HD felbontásban nézhessék ezeket a fontos és rendkívül népszerű sporteseményeket.

Az Eurosport HD és az Eurosport 2 HD minden főbb sporteseményt látványos, nagy felbontásban közvetít, többségüket élőben. A műsormennyiséget illetően mindez az Eurosport HD-n évente megközelítőleg 2400 órányi natív HD tartalmat jelent - a 2012-es évben olyan rangos eseményekkel, mint a Londoni Olimpiai Játékok, az olimpiai sportágak legfontosabb eseményei (Úszó- és Atlétikai Európa-bajnokság stb.), Grand Slam tenisztornák (Roland Garros, US Open, Australian Open), kerékpárversenyek (pl. Tour de France), autó-motorsport versenysorozatok és futamok (Túraautó-világbajnokság, Le Mans-i 24 órás autóverseny, Superbike Világbajnokság stb.). Az Eurosport 2 HD csatorna évente további 2000 órányi natív HD tartalmat sugároz, többek között a Bundesliga mérkőzéseit, a kosárlabda Európa Kupát, tenisz WTA és ATP mérkőzéseket és Grand Slameket, az akciósport Dew Tour-t, alpesi síversenyeket, snowboard világkupákat.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top