Végre egy tuti almás kütyü

2010. 05. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Brit székhelyű Logic3 olyan eszközzel rukkolt elő a mai napon, mellyel a hordozható almás médialejátszók és telefonok multimédiás tartalmait dobhatod ki a tévéd képernyőjére. Bemutatkozik a Logic3 ProDock.

Az eszköz végtelenül egyszerű. Mindössze egy dokkoló egységből áll, melybe az összes iPhon és iPod típus beleállítható és a rajtuk lévő tartalom máris kivetíthető tévére, vagy monitorra. A készüléken egy minden almás zseb eszköz befogadására kialakított csatlakozó sor, sztereó RCA, videó ki- és bemenet kapott helyet, no meg persze a használathoz szükséges gombok.

A csomag a dokkolón kívül egy LCD kijelzővel felvértezett távirányítót is rejt, melynek segítségével a telefon, vagy médialejátszó összes funkciója elérhető, legyen szó fotókból összeállított vetítésről, zenehallgatásról, vagy amire tényleg való, filmnézésről. Természetesen a készülék nem kimondottan otthoni felhasználásra készült, hanem főleg utazásokhoz, melyek során távol lennénk a megszokott szórakozási faktortól. Ám, ha van egy Logic3 ProDock a tarsolyunkban, nem kell híján lennünk az esti filmnézésnek, illetve a képekbe zárt napi élményeinket is levetíthetjük, főleg, ha van tévé a szállásunkon. A ProDock hamarosan elérhetővé válik a gyártó oldalán is, megközelítőleg 115 dolláros árcédulával. Aki viszont annyira rágerjedt, hogy egy kicsit sem tud várni, az megtalálhatja a terméket az amazon.com oldalon is, ha kitartóan vadássza.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top