3D-s utazás a foci VB helyszínein VIDEÓ!

2010. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Amikor e sorokat írom, még pontosan 1 nap, 21 óra és 01 perc van a 2010 FIFA Wolrd Cup South Africa labdarúgó esemény megnyitójáig, ám aki nem bírja ki addig, annak a Google készített egy kis meglepetést. 3D-s környezetben osonhatsz végig a stadionokon.

Mielőtt fejvesztve kattintanátok a kis földgömb linkre, nem árt tudni, hogy a stadionok és a hozzájuk tartozó „falvak” bejárásához szükség lesz egy KMZ fájlra, amit innen importálhattok a Google földjébe. Némi bigyózást igényel a dolog, de higgyétek el, megéri.

A térbeli bemutató a Cape Town-ban található Green Point Stadionnal kezdődik, amit jól körbe is jár a „kamera”, de kilépve a „filmből”, önálló sétára is indulhatunk. Ezután a Port Elizabeth közepén ácsingózó Nelson Mandela Bay Stadion jön a sorban, természetesen ezt is körbe bandukolhatjuk virtuálisan, ahogy az utána sorban érkező küzdőtereket.

##206761##

Akinek sehogy se sikerül az importálás, vagy csak lusta bíbelődni vele, annak a fenti videó hátha meghozza a kedvét egy jó kis afrikai sétára. Végülis nem sokat járunk arrafelé.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top