Fényes hangportéka almásoknak

2010. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Oly régen esett szó hangontó „i” holmi dokkolóról, hogy már biztosan hiányzott is nektek egy kis újdonság a műanyagipar remekműveiből. Íme az iCrystal.

A készség hót egyszerű. Középen egy dokkoló a kezelőgombokkal, melyeket a két hangszóró gömböc fog közre. A hangerőtől biztosan nem fogunk ülőgumóra esni, ám a gyártó állítása szerint a „száund” 360 fokban terjed, ami azért nem olyan rossz dolog. Ráadásul, a hangfalak felső része egy lámpa, ami szemben helyezkedik el a hangszórókkal, és némi beleképzeléssel az ütemek váltakozására világít ilyen-olyan intenzitással. Viszont a design nem rossz!

A kis dokkolóba az iPhone és iPodok összes verziója belepakolható, ami ez esetben nem tölti az „implantátumot”, mivel mindössze két darab cerka elem kell a működéséhez, hordozható motyó lévén. Viszont kapunk hozzá távirányítót, melynek segítségével a főbb funkciók érhetők el, mint például a play, stop, előre-hátra léptetés, meg persze némi menü munka. A kis hangszóró dokkoló 80 dollárt kóstál és piros, fehér, illetve fekete színben kapható.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top