Tablet védő gumócskák - VIDEÓ!

2010. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Naná, mi más lehetne a neve egy ilyen terméknek, ha nem iBalls. Csodálkoztam is volna, ha nem lenne a nevében a jól ismert kis i betű. Azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy semmi köze az almás céghez.

Merthogy jó szívvel ajánlják mindenféle tablethez, ami megóvnánk az esés okozta behatásoktól. Legyen szó Androidos, Windowsos, vagy Apple által gyártott tábla PC-ről, az iBalls megóvja. Merthogy törésgátló a kicsike.

A használata teljesen egyszerű. A kis golyócskákat, melyből összesen négy darab lóg egy összehúzható madzagon, csak pakoljuk a sarkokra és húzzuk meg a zsinórt, hogy megfelelően feszítse a gumócskákat a szélek találkozásához.

##206777##

Mondtam, hogy nem bonyás. Azt viszont már most borítékolom, hogy sokan – akik egyébként sosem ejtették volna el a gépüket – most nagyobb eséllyel néznek a baleset elé, ugyanis szerintem az a zsinór elég furán van elhelyezve, én biztosan beleakadnék olykor. A fenti videó viszont egy igen hétköznapi jelenetben mutatja be a kis lasztik hasznosságát, így aztán akadhat, aki akar és amibe, a kis holmi mindössze 20 dollárért megmenti a lapgép életét.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top