A Microsoft eltemette az iPhone-t. Szó szerint!

2010. 09. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Microsoft tartott egy kis ünnepséget a Windows Phone 7 tiszteletére, ahol a saját termékük magasztalása mellett eltemették az iPhone 4-et és egy Blackberry-t is. Úgy hangzik, mint egy vicces álhír, mi? Pedig nem kamu...

A Techcrunch számolt be az eseményről, amit múlt pénteken tartottak a Microsoft redmondi központjában. Jó kis infókat szedtek össze, mit mondjak.

Beszámoltak a "temetésről", és kedvesen megjegyezték, hogy Ballmerék azelőtt kinevezték a terméküket iPhone gyilkosnak, mielőtt még a sajtó megtette volna, ami azért annyira nem túl jó fej dolog.

Azt is megemlítették, hogy a Microsoft egyik fejese, Kevin Turner pár hónapja azt nyilatkozta, hogy úgy tűnik, az iPhone 4 az Apple Vistája. (Most, hogy van egy Windows 7-ük, be merik ők is vállalni, hogy a Vista bukó volt...)

Külön érdekesség, hogy az Androidba nem kötöttek bele. Legalábbis sehol nem szerepelt Google oprendszeres teló a rendezvényen. Ja, de, egy mégis ott volt. Egy Microsoft-alkalmazott a telefonjával fotózta az eseményeket, és fel is töltötte Flickr-re. (Nem Windows Live Photo Gallery-be, figyelitek?) A Techcrunch szemfüles munkatársai pedig kiszúrták, hogy egy HTC Evo 4-gyel fotózott, ami történetesen Androidot futtat.Szép kis sztori, mi?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top