A világ első szőrös laptopja - MacBook 'Fro

2011. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Íme, a világ első hajjal borított számítógépe, egyenesen az Apple-től! (Figyelem, a lenti hír nyomokban mogyorót, illetve valótlan, meg nem erősített információkat is tartalmazhat!)

A "sima, mezei" Apple számítógépek alumíniumborítása hűvös, amire sokat panaszkodtak a felhasználók. Erre nyújt megoldást a hajjal borított, afrofrizurás notebook.(Eredetileg olyan megoldáson gondolkodtak a “szakemberek”, hogy fűthetővé teszik a borítást, de az minden bizonnyal kinyírta volna az akkuidőt, ezért döntöttek a hajas borítás mellett.)

##238990##

De ez még nem minden! A notebook ápolásához egy megfelelő eszközt is kaphat a vásárló némi felárért. Tízféle színben válaszható a különleges fésű, amire még saját szöveget is gravíroztathat a felhasználó.Maga a fésű 79 dollárba kerül, ez szinte elenyészik a gép 2500 dolláros ára mellett.

Kép forrás: A nyúlon túl

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikortól lesz megvásárolható ez a páratlan technológiai újítás. (És arról sem, hogy ki követte el ezt a videót, de ettől mi még elnézést kérünk mindenkitől. Főként azoktól, akik egy pillanatig is komolyan vették.)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top