Ájverseny az asztalon - VIDEÓ!

2010. 05. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Na ja! Azzal, hogy az almás cég félévente kidob egy új i betűs valamit a piacra, egyrészt életben tartja a felhajtást, másrészt azon cégeket, akik kiegészítőket, esetünkben pedig szoftvereket készítenek termékeikhez.

Volt már hasonló cucc itt nálunk, csak akkor éppen szókirakós verzióból. Már akkor sejteni lehetett, hogy ebből megint nagy hype lesz. Hiszen az Apple fanok, bizony megveszik az iPad-et, a már meglévő iPhone-juk mellé, mert Steve bácsi szerint ez egy forradalmi termék.

Így péntek esténként a haverokkal, sörözés közben együtt játszhatunk az áj ketyeréinkkel, például autóversenyt. Igaz, hogy a grafika a 80-as évekből van, és igaz, hogy ehhez az adrenalinfröccshöz legalább 1200 dollárnyi technika kell, az érzés, hogy együtt vagyunk mindent megér. Csak én, az iPhone, az iPad, még egy iPhone, egy iPod, a haverok és mind együtt döntögetjük, forgatjuk a kis áj cuccainkat és mereven bámuljuk az asztal közepén fekvő sokadik áj cuccot.

##199972##

Csak össze ne vesszünk, hogy kinek az ájpeggye legyen az asztal közepén. Asszem maradok a sörnél és a mogyorónál és a beszélgetésnél.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top