Alábecsülte a keresletet a Vodafone

2010. 04. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Bizony, a Brit szolgáltató alábecsülte a Google Android telefonjának várható sikerét, ugyanis már a forgalmazás előtti napokban elfogytak a készülékek.

Ez ám a kereslet a javából! Eddig nem nagyon volt olyan eset a történelemben, hogy még azelőtt kimerült volna egy szolgáltató mobilkészlete, hogy megkezdte volna a forgalmazást. Nos, a Brit székhelyű Vodafone megcsinálta, ugyanis a Google Androidos okostelefonjára akkora a kereslet és a leadott előrendelés, hogy nem győzik kielégíteni az igényeket. 

Mint tudva levő, április 30. a dátum (az Egyesült Királyságban), amikor is megkezdődik a keresőóriás mobiljának értékesítése, de ezek szerint sok Brit honfi marad hoppon, amikor leadja a rendelését, vagy betér a boltba, hogy némi Font kicsengetése után boldogan nyargaljon haza vadiúj droidjával. A szolgáltató egyébként csak egyet tehet ebben az esetben, mégpedig, hogy meggyorsítja az utánpótlást, ugyanis egyelőre ott tart, hogy minden kedves megrendelőnek egy levelet küld, miszerint fogadták rendelését, amit az előre nem sejtett kereslet miatt csak 7 – 10 munkanapon belül tudnak teljesíteni. Már csak az a kérdés, hogy a készüléket gyártó kompánia tudja-e tartani a lépést a megrendelések dömpingjével.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top