Apró Szeder csajoknak

2010. 04. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A RIM valószínűleg úgy gondolta, hogy az okostelefon nem csak a férfiak kiváltsága, és a nőknek is akar kedveskedni, mondjuk a Pearl 3G-vel.

Jelenleg a Blackberry Pearl 3G a gyártó legkisebb készüléke, de nem csak ebből gondolom, hogy lányoknak készült, hanem a reklámvideóból is.

##199777##

Nem mintha fanyalogni akarnék, de én lány vagyok, és nem ilyen az életem (még hétvégén sem), mint amit ez a videó sugall... :)Na de vissza a készülékhez, és nézzük a specifikációkat! A képernyő 360x400 képpontos felbontású, a 3,2 megapixeles kamera kapott vakut és autofókuszt is, illetve 2,5-szeres digitális zoomot. Van még a telóban egyebek mellett GPS, Bluetooth, 802.11b/g/n wifi modul, 256 MB-os memória, és microSDHC slot is. Ja, és 3G is, bár ez kiderül a névből is. (Egyébként láttam Pearl 2 és Pearl 9100 néven is.)

Kétféle billentyűzettel fogják piacra dobni, lesz hagyományos, "számos", illetve SureType verzió is, ami a QWERTY-re hajaz, de mégsem teljesen az. S hogy mindez mennyibe fog kerülni? Na, ez az, amit még nem tudunk. De majd szólunk!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top