Átlátszó lányok a naptáron

2010. 06. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A pin-up lányok leginkább plakátokon szerepeltek nagyapáink idejében, illetve néhány nagyi biztosan tartott egy-két szemrevaló képi kivonatot a pénztárcájában. Cikkünk egy nemrég megjelent, igen érdekes naptári megoldásról szól, amin a csajok nem hétköznapi módon jelennek meg.

Naná, hiszen a képek elkészítéséhez nem hívtak fotóst, hanem bementek egy kórházba és az EIZO nagy felbontású és nagy képi pontossággal bíró digi röntgenjét használták a csajok leképezésére. Érdekes eredmény született a masina révén, ugyanis az elkészült alkotások mellőznek minden olyan összetevőt, ami anno megmozgatta nagyapáink fantáziáját. Sehol egy harisnya, harisnyakötő, fűző, vagy bármilyen fehérnemű. 

Van viszont kulcscsont, szegycsont, keresztcsont, medencecsont, kéztőcsontok, combcsont, térdkalács, szárkapocs és csak a Mágenheim doktor tudja hány féle csont. Először eléggé ferde szemmel tekintettem a naptár képeire, aztán szép lassan elkezdett tetszeni. Olyannyira, hogy erősen gondolkozom a megrendelésén, melyet az advertolog.com oldalon lehet véghezvinni. Természetesen nem ingyen.

Miss Június

Miss Március

Miss Május



Szerző

tech.hu



Scroll to Top