Az Acer készen áll az Olimpiai Játékokra

2012. 06. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Acer az Olimpiai Mozgalom Nemzetközi Partnere a július 27-én kezdődő 2012-es Londoni Olimpiai Játékokra szánt hivatalos számítástechnikai berendezések termékkategóriájában.

 

A 2012-es Olimpiai Játékok támogatása érdekében az Acer 350 munkatársát mozgósította. A szállítandó felszerelés 13500 asztali számítógépből, 2900 notebookból, 950 szerverből és tároló rendszerből, 13000 számítógép monitorból és számos tablet PC-ből áll. Ezek az erőforrások fogják működtetni az egész esemény információs rendszerét, beleértve a játékok irányítását, az eredmények nyilvántartását, befogadását, az információ lekéréseket, a közvetítések támogatását és más egyebeket.

Az Acer szerverei, tároló megoldásai és PC-i, közösen az Olimpiai Játékok összes partnerének technológiájával és szolgáltatásaival, egy olyan hatalmas IT infrastruktúrát alkotnak, amely meg fog felelni az Olimpiai Játékok elvárásainak. Az Acer eszközei az esemény adat- és médiacentereiben lesznek elhelyezve, valamint a sportolók menetrendjeit is Acer gépek fogják kezelni.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top